Exhibitions & events

BAYU is een samenspel van proeven, ontmoeten en beleven.
Naast de Indonesische deli en private dining, hangen er aan de muren van BAYU iedere twee maanden nieuwe werken van wisselend artistiek talent. Kom gerust langs om de werken in de winkel en aangesloten gallery te bewonderen en ze eventueel te kopen. Bent u een kunstenaar en geïnteresseerd om bij ons te exposeren? Neem dan contact op met Jaap Huisman via +31 6512 39054 en email: huismanjaap22@gmail.com of Bayu via +31 6549 24241

L'art en Bas
vanaf 12 februari t/m 31 maart 2022
Borduren, bah, is dat niet wat ouderwets, iets wat oma's doen als tijdverdrijf?  Integendeel, borduren is weer helemaal hip, vooral op de manier waarop Delano MacAndrew het doet. Hij gebruikt geen garen en merklap maar ijzer- en koperdraad en steekt dat door zink, golfplaat, vuilniszak en ander 'arm' materiaal. Het resultaat is zeldzaam plastisch en verbeeldingsvol, eigenzinnig en verrassend. 
MacAndrew is van Surinaamse afkomst maar woont en werkt al heel lang in Nederland. Hij is momenteel werkzaam bij Mocca, dat educatieve projecten organiseert voor en met scholieren. 
L'art en Bas, zo genoemd omdat de kunst beneden in de gallery is te zien, is al weer de 22e expositie bij Bayu, waar ook overheerlijk Indonesisch eten wordt opgediend. 

 

La Petite Parade

Unieke collectie grafiek, schilderijen, keramiek in de verkoop bij Bayu Food, Art And private dining. Werken van o.a Armando, Jan van der Vaart, Fons Haagmans, Angela de Vrede, Rashid Bin Ali.

 

 Vanaf 17 september 2017 te bezichtigen bij Bayu Food & Art