• BAYU

De vrouw met cadeautjes

Ze is een van onze hartelijkste en vriendelijkste klanten, Carlien. Ik denk dat we haar wel bij naam mogen noemen. Voormalig stewardess en nu eindelijk in de buurt geland.

Willen jullie plastic bestek hebben of schaaltjes? Hebben jullie extra kerstballen nodig voor de decoratie? Want het souterrain van C. ligt bomvol. Ze moet van de spullen af. Ze is altijd opgewekt en nodigt ons regelmatig uit om een glas te drinken in haar tuin. Of komen jullie langs om te lunchen, want jullie moeten de nieuwe pergola zien?

Een onvertogen woord komt niet over haar lippen, ze komt steevast met een klaterende lach de winkel binnen. En oh ja, of we een private dining bij haar thuis wilden organiseren en dat dan bij voorkeur onze Olivia daar ging serveren. Geen probleem. Zulke cateringverzoeken willigen we gaarne in. 

De rijsttafel moest wel op het bed gestald worden - keurig afgedekt natuurlijk - en de buurjongen leverde en passant sushi. C. weet een feestje te vieren. 


Gaan we elkaar ontmoeten bij het droge-optreden boven het IJ, vroeg ze? Ja na natuurlijk. We hadden natuurlijk lemper en wijn moeten meenemen, maar gewoon gezellig is ook goed. De dag daarna redde ze ons met haar tante, toen er een vreemde gast in de zaak zat die al driekwartier een tafel bezet hielde. Of ze daar mochten eten. Niet helemaal: ze haalde voor iedereen ijsjes en de gast kraste op. Want niet elke klant is een welkome gast, hoewel je dat noooooit mag zeggen of denken. 

27 keer bekeken

Openingstijden ( Corona Tijd ) :

Dinsdag - Zaterdag     12:00 - 20:00

Zondag - Maandag      Gesloten                     

© 2017 by BAYU